Mes – Arnas ir Justina. Kasdien kartu ne tik šeimoje, bet ir mylimoje veikloje. Aš, Arnas, mėsininkas ir mėsos gurmanas, jau daugiau kaip 20 metų dirbu su mėsa ir jos gaminiais. Viskas prasidėjo nuo savo prekės ženklo mėsinės. Eilę metų stebiu žmones ir jų poreikius galiu pasiūlyti geriausios kokybės mėsos patiekalus. Kruopščiai atrenku visus produktus mūsų šeimos restoranui bei edukaciniams maisto renginiams. Prieš penkerius metus, paskatintas žmonos, pradėjau gaminti draugų šventėse, o šiandien jau galime pamaitinti net iki 1000 svečių. Aš, Justina, neabejinga mūsų namų virtuvei. Tikiu, kad tikrasis skonis slypi paprastume ir detalėse. Galime išlaikyti tradicijas, kulinarijoje naudodami savam darže užaugintas daržoves ar gimtinėje auginamus produktus bei mėsą.Turiu ilgalaikę patirtį svetingumo ir renginių versle. Manau, kad aptarnavime svarbiausia kurti ryšį su savo svečiais.
Kartu apkeliavome daugelį šalių ir vietinių ūkininkų, turgų ir vis ieškome naujų skonių bei sprendimų, papildančių mūsų kasdienę virtuvę.
„Mėsos meniu“ – mūsų „kūdikis“. Tai – ne dar vienas komercinis projektas, o mūsų išsipildžiusi svajonė. Meilė maistui mus įkvėpė įkurti geros mėsos šeimos restoraną, kuriame patys gaminame, patys pasitinkame ir išlydime svečius. Pagrindiniai kritikai yra mūsų vaikai. Svarbiausia mūsų užduotis – suburti svečius ir lėtai mėgautis maistu.